Arno Snelder


Als (integraal holistisch) massage therapeut, yoga docent en personal trainer is mijn missie simpel maar krachtig: ik wil jou helpen om de rust, balans en gezondheid in jezelf te ontdekken en vast te houden. Mijn benadering is allesbehalve standaard; ik kijk met een open blik naar jouw unieke behoeften en samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om die behoefte te kunnen vervullen.

Ik beheers verschillende massage methodieken om dit te bereiken:

  • Ontspanningsmassage
  • Deep tissue massage
  • Intuïtieve massage
  • Integraal holistische massage therapie

15 jaar heb ik gewerkt als personal trainer en daar heb ik erg veel van geleerd. Het ontbrak me alleen aan verdieping om cliënten nog beter te kunnen helpen. Vaak zit het lichaam vast, vol spanning of zijn er oude patronen die in de weg zitten om tot meer balans en welzijn te komen. Daarom ben ik 5 jaar geleden gestart met de 2-jarige HBO studie tot Integraal holistisch massage therapeut. Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam als massage therapeut, en ik haal daar erg veel voldoening en plezier uit.

Het lichaam heeft geen geheimen en kent alle antwoorden op jouw vragen. Vaak zijn we ons niet ‘bewust’ van deze informatie, en daar ga ik graag met jou naar opzoek. Iedereen heeft in meer of mindere mate spanning of stress opgeslagen die voor een groot deel terug te vinden zijn in de (bind)weefsels van de spieren. Zodra we hiermee gaan werken ontstaat er niet alleen meer ontspanning in je lijf, er kunnen ook inzichten aan het licht komen die enorm kunnen helpen je lijf en jezelf beter te begrijpen. Fysiek kom je tot ontspanning en door inzicht zal je ook mentaal en emotioneel meer begrip krijgen voor jezelf, en zo meer ontspanning gaan ervaren.

Dus je kunt bij mij terecht als je opzoek bent naar een heerlijke ontspanningsmassage om even helemaal naar binnen te keren, tot rust te komen en je lichaam te laten ontspannen. En als je opzoek bent naar meer verdieping, inzicht en heling in de vorm van massagetherapie dan ben je ook op het juiste adres.

Ben je benieuwd? Ik ontvang je graag om te gaan kijken wat ik voor jou kan betekenen.