Intuïtieve massage


Intuïtieve massage is een massage vorm waarbij vaste patronen worden losgelaten er waarbij de masseur zich afstemt op de ontvanger. De bekende klassieke massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen worden op een holistische manier toegepast. Dus niet volgens een vast schema maar met enige creativiteit en intuïtie. Er is aandacht voor de mens als geheel en niet alleen voor specifieke klachten, spieren of spanningen. Een belangrijk onderdeel van intuïtieve massage is contact. Het is fijn om aangeraakt te worden met de juiste intentie.

Intuïtieve massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliënt, maar heeft met name tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.

Een belangrijk onderdeel van intuïtieve massage is de sfeer waarin de massage gegeven wordt. De masseur is met aandacht bij de massage en handelt met rustig, verzorgend en respectvol. De massageruimte is sfeervol en op de juiste temperatuur, zodat de massage optimaal kan doorwerken.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €83,00 voor 90 minuten (Niet abonnees)

Intuïtieve massage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Mieke Luijben Mieke Luijben
Woensdag, 09:00 - 13:00
Donderdag, 09:00 - 18:00
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.