Mobiele App


Home of Zen heeft een nieuwe mobiele app. Deze app is beschikbaar zowel voor Android als voor iOS.

Met de nieuwe app is het voor klanten van Home of Zen mogelijk om zichzelf aan of af te melden voor een groepsles en inzicht te hebben in het tegoed aan Zen. Je hoeft nu geen mailtje meer te sturen naar info@homeofzen.nl, maar met een simpele druk op de knop ben je aangemeld. Je kunt jezelf tot 15 minuten voor een les aanmelden en tot 10 uur voor aanvang van de les afmelden.

Om van deze service gebruik te kunnen maken ga je naar de Apple AppStore of de Google PlayStore en download je de app. Vervolgens maak je een nieuw account aan met het e-mail adres dat je al aan ons hebt doorgegeven. Je kunt je eigen wachtwoord bedenken. Na inschrijven ontvang je een e-mail om je account te activeren. Dit zorgt ervoor dat niemand anders dan jij bij je account kunt.

Wanneer je nu inlogt met je nieuwe account gegevens zie je direct jouw gegevens zoals die bij ons bekend zijn. Je ziet jouw openstaande reserveringen en je tegoed in Zen wanneer je abonnee bent.

Account verwijderen

Het is ook mogelijk om jouw profiel/account te verwijderen wanneer je deze in de app hebt aangemaakt. Hiervoor open je de app. Klik je op het menu icon. Het menu verschijn met bovenaan je naam. Klik op je naam. Er verschijnt een profielpagina. Onderaan deze pagina kun je je profiel verwijderen.

Ga direct naar de AppStore of de PlayStore om de app te installeren!

Ontdek het op Google Play