Abonnement


Wanneer je vaste bezoeker bent van Home of Zen of je denkt dat te gaan worden, dan is het aantrekkelijk om een abonnement te nemen. Je abonneert je voor 4, 6 of 8 Zen per maand. Deze Zen’s kun je dan flexibel besteden aan die dienst die jij op dat moment nodig hebt.

Fair en flexibel

Een abonnement bij Home of Zen is fair en flexibel. De belangrijkste voordelen van een abonnement op een rijtje:

  • Maak gebruik van het aantrekkelijk aanbod van Home of Zen tegen gereduceerde tarieven;
  • Betaal niet voor lessen als je niet komt;
  • Kies voor het aanbod dat op het moment het beste bij jou past;
  • Wissel zo vaak als jij wilt;
  • Neem niet opgemaakte Zens gewoon mee naar de volgende maand, zodat je dan wel helemaal aan jezelf kunt toekomen

Welk abonnement?

Welk abonnement het beste bij jou past hangt helemaal af van wat jouw behoefte zijn. In de regel is het zo dat een groepsles van een uur een Zen en een individuele sessie van een uur vijf Zen kost.
Wanneer je iedere week een yogales volgt en eens in de twee maanden jezelf verwent met een massage is een abonnement van 6 Zen zeer geschikt voor jou. Mocht je een maal per maand een massage genoeg vinden, dan is een abonnement van 4 Zen geschikt.

Prijzen

De prijzen van de verschillende abonnementen zijn:

  • €44,00 per maand voor een abonnement van 4 Zen
  • €66,00 per maand voor een abonnement van 6 Zen
  • €88,00 per maand voor een abonnement van 8 Zen

Help, ik kom Zen’s te kort

Geen probleem. Wanneer jij deze maand meer Zen’s wil besteden dan je tegoed hebt, kun je ze als abonnee voor het voordelige abonnementstarief van €11,00 per Zen bijkopen.

Hoe kan ik mij abonneren?

Op dit moment kun je jezelf abonneren bij Home op Zen aan de Velperweg 95 in Arnhem. Na je eerste les heb je van ons een e-mail ontvangen met daarin het inschrijfformulier. Lever de laatste pagina van het inschrijfformulier in bij de balie voor je les en je hebt direct toegang tot het lagere Zen tarief van de lessen. Mocht je dit formulier niet hebben ontvangen dan kun je dit hier downloaden: Inschrijfformulier abonnement Home of Zen