Over Home of Zen


Home of Zen
Home of Zen is een centrum voor mentale wellness en bewustwording aan de Velperweg 95 in Arnhem. Wij proberen een prettige plek te creƫren, waar je je goed kunt ontspannen.

Home of Zen helpt mensen om weer dichter bij zichzelf te komen. Veel mensen ervaren een enorme maatschappelijke druk om succesvol te zijn, een mooi gezin op te bouwen, veel vrienden te hebben, drie maal per jaar op vakantie te gaan en daarnaast ook nog tijd over te hebben voor voor hobby’s en familie. Heel vaak is dit teveel gevraagd. Wanneer er langere tijd geprobeerd wordt om aan deze maatschappelijke verwachtingen te voldoen, lopen mensen zichzelf meer voorbij. Niet zelden leidt dit tot een burn-out.

Licht leven

Home of Zen biedt een aangename omgeving waar je weer op zoek kunt naar jezelf. Waar je leert naar jezelf te luisteren, zonder dat je van alles van jezelf moet. Je kunt dit doen op de manier die het beste bij jou past. Dat kan in een groep samen met anderen maar ook op individuele basis. Het kan door middel van bewegen of praten. Of gewoon door eens even heerlijk niets te doen en te ontspannen.

Met deze visie is Home of Zen opgericht. Het brengt experts vanuit verschillende disciplines bij elkaar om voor jou het beste te doen om weer helemaal bij jezelf te komen. Want hoe dichter je bij jezelf staat, hoe makkelijker en lichter het leven voor je is.

Momondo