Ruimte huren


Home of Zen is een centrum voor mentale wellness en bewustwording. Bij ons kun je een ruimte huren om jouw diensten op dit gebied aan te bieden. Wij ondersteunen ondernemers en zelfstandigen om een optimale beleving te krijgen voor hun klanten. We maken het zowel voor ondernemers als hun klanten zo aangenaam mogelijk.

Ruimte huren

Home of Zen heeft in totaal negen ruimtes beschikbaar voor flexibele verhuur. We werken niet met vaste contracten. Je kunt een ruimte per dagdeel heel eenvoudig via de Home of Zen app boeken. Home of Zen zorgt ervoor dat de ruimte schoon is. We hebben onder meer een therapeuten ruimte, een massagekamer, een coachingsruimte, ruimtes voor workshops in grote en kleine groepen en een grote groepsruimte.

Groepslessen

Wanneer je van plan bent om jouw groepslessen via Home of Zen te geven wil je uiteraard de ruimte voor een vast lesuur in de week vastleggen. Dit kan uiteraard ook. Het is dan verstandig dat je even contact met ons op neemt.

Home of Zen concept

Home of Zen heeft meer dan 150 leden die allemaal een abonnement hebben waarin ze een aantal Zen per maand willen besteden. Deze Zen kun je bij je vaste yogales besteden, maar je kunt ook naar wens vrij kiezen. Sommige klanten vinden het heerlijk om wanneer ze een aantal Zen gespaard hebben, een massage te nemen. Voor jou als docent of therapeut kan het Home of Zen concept heel interessant zijn om meer klanten te bereiken.

Aankleding

De aankleding van de ruimtes bij Home of Zen is stijlvol. Hiermee zit Home of Zen is het hogere marktsegment. Maar de prijzen voor flexibele huur zijn zeer schappelijk. Hiermee proberen we de drempel voor ondernemers en klanten zo laag mogelijk te houden. Op die manier proberen we een plek in Arnhem te maken waar mensen graag komen. Daar profiteer jij als ondernemer ook weer van.

Veel extra’s

Wanneer je een ruimte huurt voor individuele behandelingen zijn koffie, thee of water voor jouw gasten inbegrepen in de huurprijs. Indien je handdoeken nodig hebt zijn deze op de kamer aanwezig. daarnaast beschikt Home of Zen over een app om eenvoudig je ruimtes te kunnen boeken en afspraken met klanten te kunnen maken. Aan het einde van de maand maken we een afrekening waarin de huur van de ruimtes van afgelopen maand worden verrekend met eventuele inkomsten uit het Home of Zen concept.

Home of Zen staat ook zeer open voor initiatieven van ondernemers zoals jij om samen iets te organiseren of nieuwe bezoekers te trekken. Neem hiervoor contact op met een van onze gastvrouwen