Sportmassage


Door sport, overbelasting, stress of bijvoorbeeld een verkeerde houding kan een disbalans in spieren en pezen optreden. Dit uit zich in vermoeidheid, stijve spieren of spierknopen en soms is er sprake van pijn. Een sportmassage kan dan verlichting geven.

Een sportmassage heeft als doel de spieren in goede conditie te houden en te krijgen en blessures te voorkomen. De massage voelt stevig aan. Verklevingen in het spierweefsel en spierknopen worden opgespoord en door speciale handgrepen los gemaakt. De massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding, waardoor de stofwisselingsprocessen beter verlopen. Er treedt een grotere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen op. Tegelijkertijd bevordert de massage een grotere afvoer van afvalstoffen uit het weefsel waardoor spanning, pijn en vermoeidheidsverschijnselen worden verminderd.

Voorafgaande aan de massage wordt besproken of er eventuele klachten zijn. Is dit het geval, dan kan door middel van inspectie en functietesten worden onderzocht waar zich een disbalans bevindt. De massage wordt hierop afgestemd.

Een sportmassage is niet alleen voor sporters bedoeld. Ook dagelijkse activiteiten belasten ons lichaam. De herstel bevorderende werking van een sportmassage is voor iedereen een weldaad voor het lichaam.

Sportmassage is geschikt voor de behandeling van stijve spieren en spierknopen, voor het losmaken van spieren. Is er sprake van een blessure dan moet worden doorverwezen naar een arts of fysiotherapeut voor verdere behandeling.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €83,00 voor 90 minuten (Niet abonnees)

Sportmassage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Inge Niekamp Inge Niekamp
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.