Inge Niekamp


Inge is getrouwd en heeft 2 zonen. Na haar studie bedrijfseconomie heeft Inge vele banen gehad maar wilde meer dan alleen een commerciƫle functie. Zo kwam Inge in 2000 in contact met Reiki, het voelde zo vertrouwd om zich te laten behandelen middels Reiki. Als of ze thuis kwam bij zich zelf. De zachte, liefdevolle energie bracht haar dieper bij zichzelf.

Al snel heeft Inge zich laten inwijden in de Reiki mastergraad, volgens het dokter Usui system of nateral healing. Vervolgens kwam ook Tere Mai en Seichem Healing op haar pad, waarbij de 4 elementen aarde, vuur, luchter en water nog beter konden worden doorgeven. In 2005 heeft Inge zich laten inwijden in the Master Graad van Tere Mai 1, 2 en 3 in the Golden Elemental Earth Healing Energie. Tot slot heeft ze in 2010 the Seichem healing 1 en 2 mogen ontvangen.

Aangezien aanrakingen als een tweede natuur voelde voor Inge heeft ze in 2007 graad 1 behaald voor the Traditionele Thaise massage en in 2008 de opleiding voor sportmasseur voltooid bij het Gelders opleiding instituut. Inge heeft zich de afgelopen jaren verder verdiept in diverse healingen, zowel voor zichzelf als ook voor klanten, waaronder Quontum touch healing, reconnective healing, Chi neng Chi Qong, MIR methode en nieuwe tijds energie.

Ze past nu alle technieken die ze zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt toe in de energetisch massages. Een unieke combinatie om bij het masseren verschillende vormen van healing toe te voegen. Inge heeft een grote varieteiten aan energetische massage dat op maat wordt aangeboden.

Je kunt bij Inge Niekamp terecht voor: