Ontspanningsmassage


Een goede ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk voor een goede mentale gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om de dagelijkse stress in lichaam en geest los te laten, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.

U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en hoofdhuid. Vooral bij (stress of verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht) De massage wordt uitgevoerd met massage-olie op de blote huid.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor een uur (Abonnees)
  • €63,00 voor een uur (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €83,00 voor 90 minuten (Niet abonnees)

Ontspanningsmassage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Inge Niekamp Inge Niekamp
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag
Mieke Luijben Mieke Luijben
Woensdag, 09:00 - 13:00
Donderdag, 09:00 - 18:00
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.