Integrale Massage


Integrale massage is een massage vorm die is ontstaan vanuit een holistische zienswijze dat lichaam en geest onderling verbonden zijn. Integrale massage is een volledige manier van masseren waarbij wordt uitgegaan van de mens in zijn of haar geheel. Er is tijdens de massage niet alleen aandacht voor het fysieke lichaam, maar ook voor het spirituele, mentale en emotionele lichaam. Deze verschillende lichamen worden in de massage op een natuurlijke manier met elkaar verbonden.

Bij integrale massage wordt gebruik gemaakt van vijf massagevormen:

  1. Klassieke massage ; zorgt voor ontspanning van het lichaam als geheel en geeft contact met het lichaam;
  2. Pulsen zorgt voor diepere ontspanning van binnenuit en ondersteunt het proces van loslaten. Werkt stabiliserend en integrerend;
  3. Stretchen werkt revitaliserend voor spieren en gewrichten en activeren de doorstroming van energie;
  4. Bindweefsel massage activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam, waardoor diepere spanningen en klachten die vaak al lang aanwezig zijn door het lichaam kunnen worden verwerkt;
  5. Energetische massage helpt bij het loslaten van blokkades en de herinrichting van de energie huishouding van het lichaam.

Deze bovenstaande technieken kunnen afzonderlijk worden toegepast maar ook met elkaar gecombineerd worden.Omdat ieder mens anders is en iedere situatie uniek, wordt een integrale massage afgestemd op het doel of de reden waarvoor iemand voor een massage komt.

Bij deze massage komt het lichaam op een natuurlijke manier tot ontspanning. Deze vorm van massage is zeer geschikt om opgeslagen emoties uit het lichaam los te maken en te verwerken.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63 voor 60 minuten (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €83 voor 90 minuten (Niet abonnees)

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.