Zwangerschapsmassage


ONTSPANNEN ZWANGER ZIJN
Ontspanning is belangrijk gedurende je zwangerschap. En een liefdevolle aanraking is heel erg fijn.

Door aanraking via massage maakt je lichaam hormonen aan die een goede zwangerschap stimuleren. De ontspanning van de massage versterkt dit effect.

Regelmatig een massage tijdens je zwangerschap is ontspannend en goed voor jou en je kindje.

MINDER KLACHTEN
Ik maak gebruik van pulsing, hiermee breng ik je lichaam en ledematen zachtjes in beweging wat zorgt voor een diepe ontspanning.
De massage zorgt er ook voor dat er minder vocht ophoopt in je handen en voeten.
Door middel van stretch technieken maak ik meer ruimte in je lichaam. Vooral in het 3de trimester van je zwangerschap kan dit heel fijn zijn.
En het is natuurlijk heerlijk om te ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van de dag. Door de massage kom je ook makkelijker uit je hoofd, waardoor je een algeheel gevoel van ontspanning ervaart.
Ook als je nog moet wennen aan het zwanger zijn of aan het idee van moeder worden kan een massage je helpen om het contact tussen jou en je kindje te versterken en je meer vertrouwen te geven gedurende je zwangerschap en tijdens je bevalling.
Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die regelmatig een massage krijgen tijdens de zwangerschap vaak minder complicaties hebben tijdens de bevalling.

LEKKER LIGGEN TIJDENS DE MASSAGE
ik zorg ervoor dat je lekker ontspannen kan liggen.
In je eerste trimester lukt dat nog op je buik maar vanaf je tweede en zeker in je derde trimester is de zijligging fijner. Ik heb speciale zwangerschapskussens die ervoor zorgen dat je lekker ligt en er ligt altijd een handdoek over je heen.
Ik geef aandacht aan je hele lichaam, je rug, armen, benen, voeten, hoofd en nek. Ook je buik wordt niet vergeten. Tenzij je liever niet hebt dat ik je buik aanraak.
Ik masseer op de blote huid en gebruik daarbij massage olie.
Als massage olie gebruik ik 100% pure druivenpit olie eventueel gemengd met essentiële olie ( speciaal geschikt voor zwangere vrouwen).
Er is extra aandacht voor de plekken waar zich bij jou spanning ophoopt.
Zo kom je tijdens de massage tot rust en kun je met heel je aandacht aanwezig zijn bij jezelf en je kindje.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)

Zwangerschapsmassage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Mieke Luijben Mieke Luijben
Woensdag, 09:00 - 13:00
Donderdag, 09:00 - 18:00
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.