Chantal van Eijnatten


Mijn naam is Chantal en ik woon sinds 2014 in Arnhem. Ik ben verpleegkundige van beroep en werkzaam in Ede.
Een ruime zeven jaar geleden sloeg ik tijdens mijn leven een weg in van persoonlijke ontwikkeling en groei, wat tevens de start betekende van een nieuwe toevoeging aan mijn werkleven. Ik kwam in aanraking met aromatherapie en energiewerk, wat de basis vormde voor de start van mijn eigen praktijk. In 2019 liet ik Aurora Oils & Healing registreren bij de Kvk, en startte ik met het geven van massages en healings. Dat breidde zich later uit met ook AccessBars-sessies en readings.

In 2021 merkte ik dat ik een actievere kant op wilde met mijn praktijk. Niet alleen innerlijk welzijn en verstilling bieden middels behandelingen, maar ook in een ‘actievere vorm’. Omdat yoga mij jarenlang al zó ontzettend veel plezier en rust gaf, was mijn gevoel duidelijk: yogadocente worden.

Ik heb de 200-uurs opleiding voor Yin yoga gevolgd bij Pure Energy Yoga te Utrecht, en startte tevens direct met lesgeven. Momenteel volg ik een 200-uurs yoga-opleiding bij Poyomi te Waalwijk, waarin een combinatie van Kundalini, Vinyasa Power Flow en Yin aan bod komt.

Yoga brengt me rust, verstilling, een beter contact met mijn lichaam en met mijzelf als persoon. Zaken die de afgelopen jaren ontzettend belangrijk voor me zijn geworden, en al helemaal in een wereld die alleen maar drukker en ‘lawaaieriger’ lijkt te worden. Het enthousiasme en de passie voor yoga die ik kan overdragen tijdens de les geeft ook anderen de mogelijkheid om kennis te maken met yoga én te blijven. Om een moment van rust en tijd voor henzelf te kunnen nemen, waarin ook zij kunnen verdiepen, hun eigen grenzen opzoeken en verleggen.

Binnen Home of Zen bied ik per september 2024 niet alleen meer mijn behandelingen aan, maar ook fijne fusion yogalessen: een combinatie van Kundalini en Vinyasa Power Flow. Om je prana (levensenergie) beter te laten stromen én spierkracht op te bouwen. Maar het belangrijkste is én blijft nog wel: om een moment van ontspanning voor jezelf te hebben, waarbij je in rust écht in jezelf kunt landen en contact kunt maken met je fysieke lichaam en je eigen energie.

Je kunt bij Chantal van Eijnatten terecht voor: