Anma Shiatsu Massage (Traditionele Japanse Massage)


Shiatsu massage is ontstaan in Japan, Anma komt oorspronkelijk uit China en is nu gecombineerd met de unieke systematische Japanse methode.

De massage wordt over de kleding gegeven, zonder gebruik te maken van massageolie.

Anma richt zich op de techniek om het lichaam te stimuleren door verschillende grepen met de hand (Drukken, kneden, wrijven, tikken, schudden, trekken, stretchen, etc.) De massage maakt ook gebruik van acupressure. Bij Acupressure wordt een gebied behandeld, door het drukken van de vingers op een specifiek drukpunt. Het drukken op het drukpunt verlicht de pijn in de hele omgeving van het drukpunt.

In oosterse medicijnwijsheid, 気 “Qi” is de fundamentele levensenergie. Als je je fysiek niet optimaal voelt, moe bent, of pijn hebt, kan dit veroorzaakt worden door de stagnatie van de stroom van 気 ”Qi: energy“. Qi bestaat uit , 血 ”chi: bloed” en 水 “sui: water”. Als de stroom is weer op gang isgebracht, zal dit de energiestroom in het hele lichaam verbeteren.

Het doel van de Anma Shiatsu Massage is om de reflex gebieden en de drukpunten die in contact staan met ieder orgaan te stimuleren. Om op die manier jouw lichaam weer optimaal te laten functioneren.

Deze massage wordt gegeven door Chiaki. Chiaki is opgegroeid in Japan in de traditionele cultuur van de Japanse massage. Oorspronkelijker dan dit kun je deze massage niet ervaren!

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten
  • €83,00 voor 90 minuten

Anma Shiatsu Massage (Traditionele Japanse Massage) wordt bij Home of Zen gegeven door:

Chiaki Yoshioka Chiaki Yoshioka
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.