Shiatsu


Shiatsu is een massage waarbij een ontspannen druk “one-point pressure” wordt uitgeoefend met de vingers en/of de handpalm. Hierbij wordt niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht van de masseur gebruikt om druk uit te oefenen. Dit zorgt voor een aangename druk. Deze druk wordt ritmisch veranderd door de therapeut, afhankelijk van de toestand van het lichaam.

De therapeut gaat met haar handen op zoek naar plekken op het lichaam waarvan de druk afwijkt. Door vervolgens ritmische druk uit te oefenen wordt de energieflow weer op gang gebracht. Deze massage zorgt ervoor dat spieren in hun normale toestand terugkeren, vermoeidheid verdwijnt en er weer beland in jouw lichaam komt.

kleren aan

Deze behandeling wordt gegeven over de kleren. Je hoeft als ontvanger dus niet ontkleed te zijn om deze massage te ontvangen.

concrete klachten

Bij Shiatsu kunnen we werken aan een aantal zeer concrete klachten: hoofdpijn, vermoeidheid, spanning/stress, nek en schouder klachten, maag en darm klachten, menstruatie klachten, slapeloos en concentratie problemen.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor een uur (Abonnees)
  • €58,00 voor een uur (Niet abonnees)

Shiatsu wordt bij Home of Zen gegeven door:

Chiaki Yoshioka Chiaki Yoshioka
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.