Reflexologie


Reflexologie is voornamelijk een heerlijke massage van de voeten. Bij reflexologie worden de uiteinden van de zenuwbanen en energiebanen aangeraakt. Deze banen eindigen in de voeten en corresponderen met de organen in jouw lichaam. Ook worden de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom beïnvloed.

Voetreflexologie is voor je hele lichaam


De massage zet aan tot een verbeterde circulatie. Dit heeft een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Vanuit je voeten kun je al je lichaamsdelen bereiken. Op deze manier heeft het masseren van de voeten invloed op je hele lichaam.

Deze vorm van massage kan naast op de voeten ook op de handen en oren worden toegepast.

Blokkades in je lichaam voelen vaak als pijnlijke knopen aan in je voet. Deze zijn met de massage heel goed te behandelen. Je voelt direct verlichting. Na een behandeling heb je dan ook vaak het gevoel dat je hele lichaam is aangeraakt en niet alleen je voeten. Een reflexmassage zorgt vaak voor diepe ontspanning.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €58,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)

Reflexologie wordt bij Home of Zen gegeven door:

Chiaki Yoshioka Chiaki Yoshioka
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.