Reflexologie (Japanse Voetmassage)


Reflexologie is voornamelijk een heerlijke massage van de voeten. Bij reflexologie worden de uiteinden van de zenuwbanen en energiebanen aangeraakt. Deze banen eindigen in de voeten en corresponderen met de organen in jouw lichaam. Ook worden de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom beïnvloed.

Voetreflexologie is voor je hele lichaam
De massage zet aan tot een verbeterde circulatie. Dit heeft een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Vanuit je voeten kun je al je lichaamsdelen bereiken. Op deze manier heeft het masseren van de voeten invloed op je hele lichaam.

Deze vorm van massage kan naast op de voeten ook op de handen en oren worden toegepast.

Blokkades in je lichaam voelen vaak als pijnlijke knopen aan in je voet. Deze zijn met de massage heel goed te behandelen. Je voelt direct verlichting. Na een behandeling heb je dan ook vaak het gevoel dat je hele lichaam is aangeraakt en niet alleen je voeten. Een reflexmassage zorgt vaak voor diepe ontspanning.

Uitbreiding met voetverzorging
Omdat de voetzolen zweetklieren hebben, ga je gemakkelijk zweten. Talg en dode huidcellen hebben de neiging zich op te hopen en omdat er echter geen talgklieren zijn, droogt de voet gemakkelijk uit en ontstaat er eelt. Eelt wordt ook veroorzaakt door prikkels van buitenaf zoals schoenen of manier van lopen. Maar het komt vooral door chronische keratine van binnenuit het lichaam.

In termen van acupunctuurpunten hebben de voeten reflexzones die overeenkomen met alle organen van het lichaam. Als je het koud hebt of als je ergens in je lichaam moe wordt, ontstaat er keratine door een slechte doorbloeding. Met andere woorden: keratine hecht zich gemakkelijk aan de reflexzones van het onwel wordende deel van het lichaam.

Door dode huidcellen te verwijderen, kunt u niet alleen uw benen er mooi uit laten zien, maar kunt u tijdens het lopen ook stimulatie of energie van de aarde krijgen. Het effect van reflexologie wordt verbeterd, zodat je jouw gezondheid kunt behouden en de bloedcirculatie kunt bevorderen. Naast dat het effectief is, is keratine voetverzorging ook erg nuttig als tegenmaatregel tegen geurtjes.

Let op: Reflexologie wordt niet gegeven in de eerste 13 weken van de zwangerschap!

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten Reflexologie met voetverzorging (Abonnees)
  • €83,00 voor 90 minuten Reflexologie met voetverzorging (Niet abonnees)

Reflexologie (Japanse Voetmassage) wordt bij Home of Zen gegeven door:

Chiaki Yoshioka Chiaki Yoshioka
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.