Hot Stone Massage


Hot stones zijn stenen die worden opgewarmd tussen 50°C en 60°C en op de rug, heupen, voeten, handen enz. worden geplaatst, of geoliede stenen die langs de spierstroom op het lichaam worden gestreken.

Door warme stenen op de rug, voetzolen, handpalmen, nek enz. te plaatsen, waar vermoeidheid en stress kunnen optreden, verwarmt het infraroodeffect het lichaam vanaf de kern, en na de behandeling verbetert de bloedcirculatie en de kern van de lichaam wordt opgewarmd. Men zegt dat dit thermische effect en het gewicht van de stenen de spierspanning verlichten en de bloed- en lymfestroom bevorderen. Omdat dit tot diepe genezing leidt, kan worden gezegd dat het ideaal is voor de verzorging van stijve schouders, slechte bloedsomloop, zwelling, slapeloosheid, enz.

De temperatuur van hot stones bereikt een diepte van 3 cm in de spier. De warmte verspreidt zich om metabolisme te verhogen en de afvoer van afvalproducten te bevorderen. Het effect is meer dan normale hand massage. Het is 3 tot 5 keer zo effectief.

De stenen zijn van “basalt”, waaruit 70% van het gesteente van de aarde bestaat. De kracht van hete stenen hebben natuurlijke energie en een genezend effect dat de energie van lichaam en geest in evenwicht brengt. Ook geeft het gebruik van etherische oliën een ontspannend effect.

Let Op! Hot Stone Massage wordt niet gegeven gedurende de zomermaanden.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 8 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €88,00 voor 90 minuten (Niet abonnees)

Hot Stone Massage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Chiaki Yoshioka Chiaki Yoshioka
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.