Hatha & Yin yoga


Deze les is een combinatie tussen de beweeglijke hatha yoga en de verstillende yin yoga

Elke les begint met houdingen en bewegingen uit de hatha yoga. We starten met simpelweg voelen hoe je staat of zit. Daarna volgen rustige staande, zittende en soms liggende oefeningen. Dynamische houdingen en bewegingen wisselen elkaar af met statische houdingen. Bij hatha yoga gaat het om de balans tussen inspanning en ontspanning en balans tussen lichaam en hoofd. Je leert hoe je hierin de kracht van je adem kunt gebruiken.

In de tweede helft van de les komen we steeds meer tot verstilling. Het bewegen wordt langzamer en de les gaat over in yin yoga. Yin yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. Bij yin yoga blijf je wat langer in één houding zitten of liggen, 2 tot 5 minuten. Houdingen van rust en overgave. Hierdoor ontstaat er niet alleen meer ruimte in de spieren, maar ook in het bindweefsel dat zich bevindt rondom spieren en gewrichten. Dit kan zorgen voor een diep gevoel van ontspanning en meer ruimte in lichaam en geest.

We sluiten elke les af met een liggende eindontspanning.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor 75 minuten (Abonnees)
  • €13,00 voor 75 minuten (niet abonnees)

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.