Energetische massage


Bij een energetisch massage wordt gebruik gemaakt van de combinatie van massage en (universele) levensenergie. De massage is een zachte ontspannende behandeling waarbij ingetuned wordt op de universele levens energie en jouw eigen energie. Door de energiestroom worden blokkades opgespoord en mogelijk geheeld.

Bij een energetische massage worden de chakra’s (de energie centra van het lichaam) in balans gebracht. Elke chakra heeft invloed op
bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Er zijn 7 hoofdchakra’s en deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Daarnaast wordt de aura (het energieveld dat zich om je heen bevindt)
“Schoongemaakt”.

Als individu beschouw je jezelf als een op zichzelf staand geheel, los van alles en iedereen. Maar energetisch ben je met alles en iedereen verbonden en bestaat er een uitwisseling. Ben je met andere mensen heb je een energetische uitwisseling met hen, ben je alleen, dan heb je een uitwisseling met je omgeving. Door een energetisch massages word je aura opgeschoond, waardoor je weer in
contact bent met jezelf.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €63,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €83,00 voor 60 minuten (Niet abonnees)

Energetische massage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Inge Niekamp Inge Niekamp
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.