Sandra Mehlbaum


Sandra Mehlbaum Geboren in 1961 in Arnhem en moeder van 3 prachtige zonen. Sporten en bewegen zijn altijd deel geweest van haar leven en in 2006 is ze gestart met Tai Chi. Vanaf 2008 volgt ze wekelijks lessen Zhineng Qigong en vanaf de eerste kennismaking voelde zij zich daarin helemaal thuis.

Al gauw ging ze haar kennis delen en in 2013 heeft ze de docentenopleiding gevolgd en is ze les gaan geven in haar studio in De Steeg. Sinds 2016 heeft ze haar werkterrein uitgebreid en komt ze het team van Home of Zen versterken. Meerdere keren per jaar volgt ze workshops bij haar Chinese leraren en wekelijks bij haar Nederlandse leraren. Haar dagelijkse training richt zij nu vooral op level II en III.

Klankconcerten

Naast Zhineng Qigong geeft Sandra ook meditatielessen en Klankconcerten waarbij ze ook gebruik maakt van Zielezang.

Zhineng Qigong, mediteren en het werken met klanken brengt balans in haar leven. Door dagelijks te oefenen is haar geest rustig, haar gezondheid uitstekend en haar energie in balans. Ze voelt zich krachtig, dankbaar en blij. Wil jij ook meer van dit gevoel in jouw leven, dan is Sandra bereid haar kennis met jou te delen.