Juul Godschalk


Juul wil graag mensen begeleiden en inspireren naar een bewuster, relaxter en gelukkiger leven.

Haar uitgangspunt is dat we allemaal in potentie unieke, creatieve, spontane, talentvolle wezens zijn en dat ieder mens iets waardevols te geven heeft aan de wereld. We dragen die mogelijkheid in ons. Jij dus ook. Maar het leven is in beweging en soms worstelen we, voelen we ons onrustig en vertwijfeld.
Ze wil je graag begeleiden op zulke momenten. Het gaat om de kunst om te zijn wie je bent, of daar opnieuw ruimte voor te maken. Jezelf toestaan jezelf te zijn. NU, in dit moment. En vanuit daar balans, plezier & geluk te ervaren, jezelf te ontplooien en verbondenheid te voelen. Zelfbewustzijn is de kracht tot verandering. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven. Ze onderschatten hun innerlijke kracht en zetten deze ook niet in. Als je dichter bij jezelf komt, zie je hoe talentvol, mooi en krachtig je bent. Je hoeft jezelf niet te verbeteren, het gaat meer om het ont-beteren.

Het de missie van Juul om jou hierbij te helpen. Om door de inzet van mindfulness, lifcoaching en massage bij te dragen aan een bewust leven in het hier & nu, aan het groeien van inzicht en wijsheid, aan meer balans in jezelf en meer geluk in jouw leven. Ze wil daar graag in bijdragen door jou hier voor tools en inzichten aan te reiken.

Juul is zelf ook nuchter, praktisch en bekijk de dingen met humor. Je kunt bij haar vooral heel erg jezelf zijn. Met alles wie jíj bent. juul is oordeelloos, onderzoekend, warm, nieuwsgierig en geïnteresseerd. Ze is vrolijk, energiek en enthousiast, maar ze zet ook rust, kalmte en stilte in. Door haar intuïtie is ze in staat om snel tot de kern te komen.

Juul heeft gewerkt als re-integratiecoach, accountmanager en HR-Adviseur. Deze ervaringen heeft zij aangevuld met opleidingen tot reiki master, intuïtieve coaching, masseur, trainer mindfulness. Om haar eigen beoefening in mindfulness te verdiepen volgde en volgt ze allerlei cursussen, opleidingen en verdiepingsdagen en heeft ze stilteretraites gedaan. Ook heeft ze recent de opleiding tot yoga-teacher afgerond.

“Ik geloof heel erg in oosterse geneeskunde en filosofieën, met name het boeddhisme. Ik heb zelf veel gereisd en hierdoor kennis kunnen maken met oosterse visies. In deze oosterse visies wordt het lichaam niet los gezien van de geest en emoties. Het is een holistische visie waarin elk aspect van iemands lichaam en leven belangrijk is. Door mijn eigen ervaringen, de verkenningszoektochten in mezelf en opgedane kennis in studies en cursussen heb ik 3 pijlers om mensen te helpen het vinden van hun ontspanning, balans & geluk; mindfulness, lifecoaching en massage.”