Anina Storteboom


Als jong meisje was Anina heel gevoelig en vaak diep getroffen door het gedrag en de communicatie van de mensen in haar directe omgeving. Opgegroeid in een beklemmend gereformeerde omgeving en in een complexe gezinssituatie, leefde zij in haar eigen realiteit. Die van de muziek en de vele boeken. Ze snapte niets van volwassenen, waarom ze deden wat ze deden en ze was vaak angstig. Toen ze ouder werd, ontdekte ze haar eigen waarheid en werd nieuwsgierigheid haar belangrijkste drijfveer op zoek naar anders, naar meer, naar diepgang, verbondenheid en liefde. Haar gemis werd haar belangrijkste drijfveer in het leven. “There’s a crack in everything, and that’s where the ligth gets in…..”.

Opleidingsachtergrond
Haar interesse in mensen en hun gedrag heeft geleid tot haar opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid en later bij Phoenix opleidingen, waar ze haar pad van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei heeft vervolgd. Vele trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, non-dualiteit en tantra volgden. Het ‘overleven’ kon transformeren naar voluit leven in het hier-en-nu, naar haar eigen plek innemen en de dingen doen waarvoor ze bestemd is. Een gelukkig leven, waarin ze veel liefde ervaart en het goed heeft met haar beide zoons, haar vrienden en geliefden.

Verlangen geeft vleugels!
Sinds 2006 voer ze haar praktijk voor (loopbaan)coaching en therapie, Inspirimens in Dieren en Arnhem. Hier begeleidt ze mensen met loopbaan- en levensvragen. Ze werkt intuïtief en vanuit het hart, met gebruik van methoden en principes uit het systemisch werk (familieopstellingen), emotioneel lichaamswerk en NLP. Voelen en ervaren dat je in het hier-en-nu je eigen leven creëert en vormgeeft, geeft verlangen vleugels!

Aanraking als middel
Sinds 2012 is ze actief als begeleider en trainer van tantra-workshops en sessies met individuen en koppels. Deze geeft ze zowel bij Helios centrum in Heerde als ook vanuit haar eigen praktijk of op locatie. Massage en aanraking is een belangrijk onderdeel van de meeste workshops en sessies en heeft ook in haar intimiteitscoaching een centrale plek. Ze vindt het heerlijk mensen weer of méér te laten genieten van zichzelf, elkaar en het leven. Wij hebben een lijf gekregen om te voelen, ervaren en genieten en zo te mogen ‘zijn’, het leven voluit te nemen. “Inana- op weg naar je ware zelf” is hieruit geboren, haar praktijk voor intimiteitscoaching en verbindende, contactgerichte workshops.

Durf jij met Anina op reis te gaan en je eigen bestemming te vinden?