Yulia van Riel


“Mijn kennis deel ik graag met je, maar nog veel liever inspireer ik je om met meer plezier en ontspanning in het leven te staan.”
In mijn lessen combineer ik Hatha yoga met mindfulness oefeningen en een vleugje Yin yoga. We beginnen de les met intensieve ademhalingsoefeningen. Hierdoor kan je het denken loslaten en terugkeren naar voelen. Door het combineren van krachtige en zachte houdingen begin je steeds meer te ontspannen en aan het einde van de les voel je je als herboren. In elke les geef ik je ook simpele oefeningen mee die je dagelijks thuis kan doen.

Over mij:
Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik gestart met yoga en vanaf dat moment heeft het mij de afgelopen 12 jaar niet meer los gelaten. Na 9 jaar yoga begon ik het effect pas echt te begrijpen. Ik voelde dat er iets aan hetveranderen was in mijn fysieke en mentale welzijn.
Dat was voor mij zo waardevol dat ik besloot om anderen te willen geven wat ik zelf ervaren had en ben ik aan een Indiase school een opleiding tot yogadocente gaan volgen. Dat was de beste beslissing ooit!

Naast yoga heb ik intuïtieve dans ontdekt; iets waar ik erg blij en ontspannen van word! Deze twee werelden heb ik met elkaar verbonden in een mini yoga en dans retraite die ik aantal keer per jaar ga organiseren. Een perfecte combinatie om even helemaal tot jezelf te komen en levensvreugde en ontspanning te ervaren!

“Yulia geeft sinds kort Hatha yogales bij Home of Zen. Een jonge enthousiaste docent die lesgeeft vanuit haar hart.
Met een vriendelijke, warme stem begeleidt ze je doorverschillende oefeningen in een mooie flow. Heel fijn en verrassend! Yulia kijkt goed waar ze op jou moet afstemmen en past zo nodig de oefening subtiel aan. Ik raad deze lessen aan iedereen aan!”
Liesbeth (60 jaar)

“Ik vind de yogalessen van Yulia fijn om te volgen. De posities volgen elkaar vloeiend op en de klank van haar stem vind ik fijn. Ik kom ontspannen thuis en de volgende dag merk ik echt dat het mijn spieren goed heeft gedaan.”
Wanda

Je kunt bij Yulia van Riel terecht voor: