Yulia van Riel


Hatha Yoga – de yoga voor kracht en ontspanning.

Mijn lessen zijn Hatha yoga gecombineerd met mindfulness oefeningen en Yin yoga.
We besteden aandacht aan zowel kracht als ontspanning.

We beginnen de les met een intensieve ademhalingsoefening, dat ervoor zorgt dat je van denken naar voelen gaat. Door het combineren van krachtige en zachte houdingen begin je steeds meer te ontspannen en aan het einde van de les voel je je helemaal relaxed.

In elke les geef ik je simpele oefeningen mee die je in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

Over mijn Yoga pad:

Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik gestart met yoga, omdat ik met de gym moest stoppen. Vanaf dit moment heeft yoga mij niet meer los gelaten. Na 9 jaar yogalessen te hebben gevolgd en pas na mijn tweede zwangerschap begon ik yoga echt te begrijpen. Ik voelde dat er duidelijk iets veranderd was in mijn fysieke en mentale welzijn.
Dat was heel waardevol voor mij en op dat moment besloot ik om zelf yogadocent te worden.
En dat was de beste beslissing ooit!

Mijn pad als yoga docent begon bij een opleiding aan een Nederlandse school, maar daarin miste ik iets. De oosterse denkwijze sprak mij meer aan en op dat gebied heb ik mij verder ontwikkelt en heb ik een opleiding gevolgd op een Indische school.
Het gaat er niet om om alleen de kennis van yoga over te dragen, maar juist ook om naar deze principes te leven. Deze opleidingen hebben mij enorm geïnspireerd. Ik ben elke docent dankbaar die ik op mijn pad heb ontmoet.
Ik draag mijn kennis graag over aan anderen. Voel je welkom in mijn les!

Je kunt bij Yulia van Riel terecht voor: