Renee Bonger


In een vorig leven studeerde Renee communicatie in Amsterdam en wilde zij succesvol zijn in een snelle wereld. Na vele jaren aanpassen aan wat zij dacht dat hoorde (hard werken en niet voelen) was ze het contact met haar lichaam helemaal kwijt.
Na het krijgen van veel lichamelijke klachten maakte zij een grote switch en ging werken in de zorg. Het praktische werk met een prachtige diversiteit aan mensen klopte veel beter. Het was toen dat zij de liefde voor coaching en uiteindelijk massage-therapie ontdekte. Na het krijgen van haar zoon is zij zelf de complete HBO opleiding gaan volgen bij Positive Touch. Sinds enige tijd runt zij nu haar eigen praktijk waarin zij door massage en bewustwording mensen begeleid bij het thuiskomen in hun lijf en daardoor bij zichzelf.

“Met aandacht en rust wil ik samen met jou onderzoeken wat er in jou leeft. Ik werk vaak vanuit nieuwsgierigheid. Ik geloof erin dat alle wijsheid en inzichten die jij nodig hebt al besloten liggen in jezelf. Deze moeten alleen naar de oppervlake gehaald worden.”
Renee

“Renee is een krachtige vrouw met heel empathische blik en fijne warme handen. Ze straalt rust en kalmte uit en werkt met overtuiging. Dit geeft vertrouwen en een fijne bedding. Renee is prettig down two Earth, dit hielp mij om te ontspannen en om mij snel thuis te voelen bij haar.”
Quote client Geeske

Je kunt bij Renee Bonger terecht voor: