Lonneke Vissers


In mijn hele werkzame leven heeft de mens centraal gestaan. In het begin de leefomgeving van de mens. Later de mens als individu. Ik heb dan nogal wat omzwervingen gemaakt. Van een studie milieukunde en een baan in de natuur- en milieuwereld, naar werken in de zorg. Ik verzorg, verpleeg en begeleid mensen bij hen thuis en geniet ervan iets voor hen te kunnen betekenen.

Het is bijzonder hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en ik raakte geïnspireerd door deze wisselwerking. Ik wilde meer kunnen betekenen op het vlak van welzijn en mijn interesse in het massage vak was gewekt.

Ik heb de opleiding sportmassage gevolgd, waarbij de klassieke massage de basis vormt. Alles vond ik interessant, maar vooral het effect dat een massage kan veroorzaken op zowel lichaam als geest vind ik heel mooi. Een massage doet zoveel. Reacties van het lichaam op bijvoorbeeld overbelasting worden verminderd en het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Een massage geeft ontspanning en draagt bij aan het evenwicht van zowel lichaam als geest.

Een massage is een weldaad voor het lichaam en het geeft mij veel voldoening die te mogen geven.

Je kunt bij Lonneke Vissers terecht voor: