Lis Engelsman


Yoga is van grote waarde in mijn leven. Het geeft rust, verzachting en interne verstilling, vanuit daar kan ik echt voelen wat er in me leeft en wordt helder wat aandacht vraagt. In mijn burn-out werd de werking van yoga nog helderder voor me. De diepe rust, het daadwerkelijk kunnen voelen hoe het met me ging en zorg kunnen dragen voor mezelf, met als resultaat heling. Het denken, harde werken en mijn best doen kwam steeds meer op de achtergrond en maakte ruimte voor voelen, meegeven aan wat er is en een diep vertrouwen. Dit gun ik iedereen! Daarom geef ik Hatha-yoga les en begeleid ik mensen middels Effortless Coaching en yoga op hun eigen levenspad.

Mijn opleidingen zijn gevarieerd en tegelijkertijd is het juist een sterke eenheid. Psychologie, theater en yoga. De verbinding is de mens en ons verlangen naar geluk. Ik help mensen op hun pad om bij hun eigen licht te komen, verbinding te maken met wie ze in wezen zijn en vanuit daar een vervullend leven te leiden. Als we allemaal onszelf volledig ontplooien en zo leven vanuit onze eigen kern, dan zijn we van onschatbare waarde voor onszelf en voor onze omgeving.

Als yogadocent neem ik mensen mee op een zachte en toegankelijke manier. Eerst een stevige basis vanuit ontspanning creƫren en dan spelend onderzoeken van je eigen grenzen om zo te kunnen groeien. Naast reguliere yoga ondersteun ik mensen die herstellend zijn van een burn-out. Dit doe ik met yoga en coaching. Eerst de diepe rust kunnen ervaren zodat het lichaam mag herstellen en vanuit daar onderzoek te kunnen doen naar patronen en alles wat je in de weg staat om volledig te leven vanuit je eigen licht.

Je kunt bij Lis Engelsman terecht voor: