Jody La Cruz


Jody Lacruz is woonachtig in Arnhem. Haar passie voor yoga en de holistische therapie is begonnen na haar backpack reis in Thailand, 2019. Hier kwam zij veel in aanraking met oosterse perspectieven op de mentale en lichamelijke gezondheid. Dit zorgde ervoor dat er een vlammetje in haar loskwam, dit wilde ze!
Bij terugkomst heeft ze direct gehandeld. Het certificaat tot Yin Yoga docente is behaald en recentelijk heeft zij haar certificaat als Holistic Health Coach voor vrouwen ontvangen. Maar wie is Jody nu?
Als jong meisje zat Jody jaren op de balletschool. Van kleins af aan voelde zij al een connectie tussen beweging met lichaam en geest. Naarmate ze opgroeide tot volwassen vrouw is deze connectie altijd blijven zitten en heeft zij hier meer en meer aandacht aan besteed. Dat betekent dus ook dat Jody zelf erg sportief is ingesteld en altijd ervoor zorgt dat haar lichaam en geest in balans is. Deze balans maakt dan ook direct de terugslag naar het Yin en Yang principe, welke duidelijk gebonden is aan dynamiek en beweging. Yin en Yang zijn onderling verbonden, net zoals de balans tussen lichaam en geest. Wanneer één waarde te groot wordt, dan remt de ander af. Gezien de maatschappij veel van ons vraagt als mens zijnde is het gevaar om over te lopen zó aanwezig dat de balans terugvinden nu meer dan ooit belangrijk is om te doen. Yin Yoga is hier de perfecte oplossing voor, met als doel weer de rust terug te brengen.
Naast haar yogalessen en coaching is Jody werkzaam als verpleegster in de ouderenzorg. Dit doet ze met veel plezier, ze vindt het dankbaar werk. Haar werkzaamheden als verpleegster combineren met haar activiteiten als yoga-docente en coach is voor haar eigen persoonlijke Yin Yang een perfecte balans. Kom een kijkje nemen en ervaar de rust voor jezelf!

Je kunt bij Jody La Cruz terecht voor: