Janna Krooshoop


‘Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down’

Janna begon ooit met yoga om haar stresslevels wat omlaag te brengen en niet te bezwijken onder de hoge werkdruk die haar baan in de hectische wereld van marketing en communicatie met zich meebracht. Na trouw elke week op haar matje te stappen tijdens de yogales, merkte ze heel duidelijk de positieve effecten die yoga op haar had. Op de mat, maar zeker ook ernaast.

Ze besloot haar gevoel te volgen en datgene te gaan doen waar ze écht blij van wordt. Na het voltooien van een Hatha Yoga Docentenopleiding, zei Janna haar baan op om zich volledig te kunnen richten op het geven van yogalessen en –workshops. Ze hoopt met haar passie voor yoga en de ‘yoga lifestyle’ anderen te inspireren en activeren – zowel middels haar wekelijkse yogalessen, de blogs die ze schrijft voor Wendy Online én de eerlijke, duurzame producten in haar yogawebshop.

Janna’s yogalessen zijn dynamisch, down-to-earth en zonder al teveel ‘frutsels’. In een ongedwongen sfeer leer je op een nuchtere, laagdrempelige en actieve manier de basisprincipes van yoga. Met enthousiasme en duidelijke instructies leidt ze je door de verschillende houdingen heen en laat je met een heerlijk ontspannen gevoel weer naar huis gaan.

Nieuwsgierig geworden en graag proberen of het bij je past? Meld je aan dan meteen aan voor een gratis proefles!

Janna’s lessen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende en licht gevorderde yogi’s, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Je kunt bij Janna Krooshoop terecht voor: