Gerard van de Looi


Gerard van de Looi is oprichter en initiatiefnemer van Home of Zen. Als ondernemer is zijn passie om mensen in hun kracht te zetten.

Toen Gerard bijna tegen een burn-out aanzat, merkte hij dat hij teveel in zijn hoofd zat. Om de body & mind balans te herstellen is Gerard zich gaan verdiepen in massages. In eerste instantie om ze zelf te ondergaan, maar later ook om ze te geven. Hiervoor volgde hij de beroepsopleiding Integrale Massage bij Positive Touch in Arnhem.

Het was gedurende deze opleiding dat ook het eerste idee voor het ontstaan van Home of Zen ontstond: Om mentale wellness professionals te helpen bij het ondernemen, waardoor ze zich volledig kunnen richten op de aandacht aan hun klanten.

Na de eerste opleiding heeft hij diverse verdiepende cursussen gedaan, onder meer in intuïtieve massage en massage zonder handen. Door de combinatie van opleidingen heeft Gerard een eigen massage stijl ontwikkeld die door klanten vaak als contactvol en omvattend worden beschreven. In de massages worden de diverse lichaamsdelen weer met elkaar verbonden. Klanten reageren hier zeer positief op.

Je kunt bij Gerard van de Looi terecht voor: