Brenda van der Velden


Brenda van der Velden was van jongs af aan al geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Dit bracht haar bij de hotelschool waar ze in 2002 afstudeerde. Door haar werkzaamheden als adviseur merkte ze dat coaching en begeleiding veel positieve energie in haar los maakte. Met het geven van gezondheidsadviezen kan ze beide interesses combineren.

“In mijn zoektocht naar de beste adviezen voor mij en mijn cliënten kwam ik bij Ayurveda terecht. Ayurveda is holistisch en versterkt daarom lichaam en geest. Het legt veel nadruk op het op een natuurlijke manier in balans blijven en daarmee ziekten te voorkomen.”

Tijdens de ayurvedische massage gebruikt Brenda dan ook alleen maar natuurlijke producten die op u zijn afgestemd. Iedereen is anders en daarom zal er voorafgaand aan deze massage een test worden afgenomen die aangeeft welke constitutie u heeft. Hierdoor kan ze de juiste kruidenolie selecteren die uw lichaam weer in balans brengt. Deze methode van behandelen voelt logisch en maakt Brenda trots op haar afkomst.

Je kunt bij Brenda van der Velden terecht voor: