Nieuwjaars Slow Flow & Nidra XL (Extra middag sessie)


Wil je het nieuwe jaar goed beginnen, kom dan op zondag 2 januari meedoen met deze Nieuwjaars Slow Flow & Nidra XL! Een extra lange les waarin we op een wel hele ontspannen manier 2022 verwelkomen.

In deze speciale XL les zetten we een intentie voor het nieuwe jaar, neem ik je mee in een hele relaxte slow flow en bewegen we langzaam steeds meer naar de stilte. We sluiten af met een yoga nidra, een kopje thee en wat lekkers.

Neem je eigen yogamatje, lekkere warme sokken en vest en een dekentje mee, zodat je tijdens de yoga nidra een heerlijk plekje voor jezelf kunt creëren en het zeker niet koud gaat krijgen. Ook schapenvachtjes en oogkussentjes zijn heerlijke props – als je ze hebt – neem ze lekker mee!

Aanmelden kan via de Home of Zen app of website. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus als je om wat voor reden dan ook toch verhinderd bent, meld je dan af vóór 1 januari 20.00 uur, zodat er iemand anders in jouw plaats kan meedoen. Als je na die tijd afmeldt moet ik helaas de kosten van de les in rekening brengen.

Praktische Informatie

Gegeven door: Richelle van Gerwen

Datum: 2 januari 2022
Aanvang: 13:30
Einde: 15:45
Kosten: Kosten: 2 Zen voor abonnees of 25 euro (graag voor aanvang van de les contant betalen)

Inschrijven
De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.