Voedingsadvies


Over Elise
Elise is opgeleid Gewichtsconsulent en volgde aan de Academie van Chinese Geneeswijze de studie voor Chinese voedingsleer (5 elementen). Daarnaast is zij massagetherapeut en body & mind coach. Haar massages zijn helend, intuïtief en sensitief en brengen je in dieper contact met je lijf.

Wil jij:

 • je ideale gewicht bereiken?
 • je energieker voelen?
 • gezonder eten?
 • je spijsvertering verbeteren?
 • je blijer over je lijf voelen?
 • meer in contact komen met je lijf?
 • van je lijf houden?

Dan is een voedingsconsult bij Elise interessant.

Je manier van eten is essentieel om je immuunsysteem te versterken, gezond te zijn, te blijven en je zelf goed te voelen. Voeding heeft invloed op je energie, je emoties, gedachten, energie en daarmee je totale welzijn. Het zorgt ervoor dat je in staat bent om de dingen te doen in het leven die jij graag doet.

Tijdens het voedingsconsult gaan we kijken wat jouw eetpatroon is. En welke verbeteringen je kunt aanbrengen om jouw doel te bereiken. Verbeteringen die ook bij jou passen, naar jouw smaak zijn en in je dagelijkse structuur en leefstijl gemakkelijk vol te houden zijn.

Bij “eten” komt bijna altijd ook een emotie om de hoek kijken. We nuttigen bijvoorbeeld vanuit een leegte of een verdriet, we verlangen naar comfort food als troost. Of we drinken hoeveelheden koffie omdat we eigenlijk geen energie hebben. Als we het patroon kunnen ontcijferen, wordt het gemakkelijker om deze te doorbreken.

Een vraag die voor velen opkomt: kunnen wij ons zelf en ons lijf accepteren zoals het is?

Wij onderzoeken jouw relatie met voeding, en de gedachten die je erbij hebt en je ontvangt handreikingen om beter te gaan voelen welke voeding bij je past.

Voelen is essentieel
Om gezond te eten is het essentieel te voelen wat je lichaam nodig heeft. Je lichaam geeft signalen, en door die bewust waar te nemen en naar de boodschap te luisteren kun je gemakkelijker voedingskeuzes maken waar je lijf blij van wordt. Daarom is een voedingsconsult te combineren met een massage. Elises massage helpt ook bij een betere werking van je spijsvertering (bijvoorbeeld massage van de buik en/of drukpunten), meer energie en een gevoel van meer basis en diepe ontspanning.

Over Elise
Elise is opgeleid Gewichtsconsulent en volgde aan de Academie van Chinese Geneeswijze de studie voor Chinese voedingsleer (5 elementen). Daarnaast is zij massagetherapeut en body & mind coach. Haar massages zijn helend, intuïtief en sensitief en brengen je in dieper contact met je lijf.

Praktische Informatie

Prijs:
 • 18 zen voor een intake van 75 minuten + 2 x 45 minuten + recepten (Abonnees)
 • €206 voor een intake van 75 minuten + 2 x 45 minuten + recepten (Niet abonnees)
 • 14 Zen voor 3 x 45 minuten vervolg (Abonnees)
 • €168 voor 3 x 45 minuten vervolg (Niet abonnees)

Voedingsadvies wordt bij Home of Zen gegeven door:

Elise Brand Elise Brand
Maandag, 09:00 - 18:00
Dinsdag, 09:00 - 18:00
Vrijdag, 09:00 - 13:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.