Thaise kruidenstempel massage


De meeste Thai geloven dat de kennis over de kruidenleer en kruidenstempel massage, afkomstig is van Dr. Shivaca. Hij was de persoonlijke geneesheer van Boeddha. In de legende wordt hij door Boeddha op pad gestuurd voor zijn eindexamen. Boeddha vraagt hem om het oerwoud in te gaan op zoek naar een plant die geen geneeskrachtige werking heeft. Na heel lang zoeken komt Dr. Shivaca uiteindelijk tot de conclusie dat alle planten beschikken over een geneeskrachtige werking. Hij gaat terug naar zijn leermeester en vertelt, vol verwondering: “alles is een medicijn!”. Op dat moment weet boeddha dat zijn leerling zijn studie heeft voltooid. Deze visie vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van de Thaise kruidenleer.

Aanvullende kruiden

Een Thaise kruidenstempel bestaat vrijwel altijd uit een combinatie van elkaar aanvullende kruiden. Een kruidenstempel massage wordt zowel ter ontspanning als therapeutisch gegeven. Vooral bij klachten aan spieren en gewrichten hebben mensen vaak baat bij de kruidenkompres behandeling. Uit divers wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een behandeling met Thaise kruidenkompressen vaak net zoveel resultaat geeft als een behandeling met pijnstillers en reguliere behandelvormen als oefentherapie bij artritis en spieraandoeningen.

Met behulp van kruidenbuidels wordt het lichaam gemasseerd. De warmte ontspant de spieren, activeert de bloedsomloop en vergroot de weerstand. De kruiden hebben een heilzaam en geneeskrachtig effect.

De kruidenstempel massage wordt gecombineerd met de Thaise traditionele massage. De buidels worden op de blote huid gebruikt. Daarom draagt de ontvanger bij deze massage alleen onderkleding.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • 7 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €58,00 voor 60 minuten
  • €78,00 voor 90 minuten (Niet abonnees)

Thaise kruidenstempel massage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Mishja Camphuijzen Mishja Camphuijzen
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.