Scenar-therapie


SCENAR is een van de meest geavanceerde pijnverlichtingstechnologieën die momenteel beschikbaar is. Het is een revolutionair bio-elektrisch medisch apparaat, dat wordt gebruikt voor de behandeling van acute en chronische pijn, sportblessures, artritis, rugpijn, ontstekingen, chronische stress en een groeiende lijst van andere aandoeningen.

In sommige gevallen van langdurige pijn en letsel kan een situatie ontstaan waarbij de hersenen ‘gewend’ raken aan een regelmatige problematische neurologische input die wordt ontvangen van een gewond lichaamsdeel en vervolgens wordt geïnterpreteerd als ‘normaal’. Dit is een reden waarom veel aandoeningen chronisch kunnen worden en niet reageren op de standaardbehandeling. Het SCENAR apparaat breekt het lichaam uit deze gewoonte en werkt aan het herstel van de juiste communicatie, wat resulteert in een effectieve en meer volledige genezing.

Scenar voor het behandelen en elimineren van chronische stress
Verminder en elimineer chronische stress om ziekten te voorkomen. Met Scenar-therapie kunt u uw lichaam opnieuw opstarten.

Verband tussen chronische stress en ziektes
Chronische stress is de dominantie van sympathisch zenuwstelsel over parasympathisch zenuwstelsel, wat leidt tot minder genezing en regeneratie en tot snellere veroudering. Chronische stress verandert niet alleen ons fysieke wezen, maar ook onze emotionele en mentale toestand, onze persoonlijkheid. Chronische stress veroorzaakt een grote incoherentie van het systeem en verstoring van de systemische communicatie. Het beïnvloedt de interne communicatie. Het tast zenuw- en hormonale systemen aan en energie zal niet vrij stromen en zal overal geblokkeerd worden. Als gevolg daarvan verdwijnt de samenhang. Daarom zal elke reactie in het lichaam langzamer verlopen (vanwege slechte communicatie). Alles wat het lichaam moet doen, wordt een uitdaging, er is meer energie nodig dan normaal / beschikbaar en elke genezingsreactie wordt traag – een langzame adaptieve reactie – dit wordt een ziekte. Elke vorm van langzame reactie die veel energie kost, zal symptomen veroorzaken.

Scenar voor verjonging & energieboost
Er zijn veel situaties in het dagelijkse leven waarin het lichaam vastzit in ongezonde energetische patronen, die een grote verstoring van de energiestroom in het lichaam veroorzaken. Dit kan resulteren in vermoeidheid, lage energie, ‘mistige hersenen’, hoofdpijn, stemmingswisselingen, slapeloosheid, verlies van focus en motivatie, en zelfs depressie.

Wat je in deze omstandigheden nodig hebt is een korte maar krachtige schok voor de regulerende systemen van het lichaam om ze in een tijdelijke staat van energetische chaos te brengen, waarna het systeem zichzelf zal herstellen tot een meer samenhangende, gezondere orde. In zekere zin is het een systemische “reboot”.

Na de behandeling ervaart u:

 • verbetering van de slaap
 • het verbeteren van de ontspanning en het helpen van ons lichaam te vechten met stress
 • het versterken van het immuunsysteem
 • anti-veroudering
 • toenemende energie en vitaliteit

Praktische Informatie

Prijs:
 • €68,00 voor een Scenar pijn behandeling (60 minuten)
 • 6 Zen voor een Scenar pijn behandeling (60 minuten, abonnees)
 • €58,00 voor een Scenar anti stress behandeling plus energieboost (60 minuten)
 • 5 Zen voor een Scenar anti stress behandeling plus energieboost (60 minuten)
 • €58,00 voor een Scenar anti-age behandeling (60 minuten)
 • 5 Zen voor een Scenar anti-age behandeling (60 minuten)

Scenar-therapie wordt bij Home of Zen gegeven door:

Vasilena Ivanova Vasilena Ivanova
Maandag, 09:00 - 22:00
Dinsdag, 09:00 - 22:00
Woensdag, 09:00 - 22:00
Donderdag, 09:00 - 22:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.