Hatha Yoga


Hatha yoga is de traditionele, klassieke yoga waar veel andere yogavormen van afgeleid zijn. Het gaat vooral om evenwicht, de balans tussen inspanning en ontspanning. ‘Ha’ betekent zon of mannelijke, actieve energie en ‘tha’ maan of vrouwelijke, passieve energie. Hatha yoga zorgt voor balans tussen deze twee. Dit zie je terug in de lessen waarin dynamische houdingen en bewegingen worden afgewisseld met meer statische houdingen en momenten van rust en overgave.

Het beoefenen van hatha yoga heeft veel voordelen; het brengt je in contact met je lijf, je leert spanningen los te laten en brengt je uit je hoofd en in het lichaam. Daarnaast zorgt hatha yoga voor meer kracht, flexibiliteit en balans (zowel fysiek als mentaal) en heeft het een gunstig effect op zenuwstelstel, klieren en organen.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor 75 minuten (Abonnees)
  • €13,00 voor 75 minuten (niet abonnees)

Hatha Yoga wordt bij Home of Zen gegeven door:

Lis Engelsman Lis Engelsman
Dinsdag, 20:30 - 21:45 uur

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.