Gentle Flow en Yin


In deze les ligt de nadruk op ontspannen, aarden, verzachten, naar binnen keren, de connectie met jouw lichaam.

We beginnen de les met een rustige ‘flow-based practice’. Dat betekent dat we langzame, vloeiende bewegingen maken en houdingen doen laag bij de grond, die je helpen om goed te gronden na een drukke, stressvolle dag en om vanuit je hoofd meer in je lichaam te landen.

De vorm van de houdingen is minder belangrijk dan het ‘gevoel’ in de houding. Ik nodig je uit om vanuit contact met jouw lichaam goed in het moment te voelen wat jij nodig hebt en daar naar te luisteren en zo van je yogapractice echt een ‘healing’ practice te maken.

Om spanning, zowel uit je gedachten als uit je lichaam los te laten en langzaam te smelten, op zoek te gaan naar de vloeibaarheid en te verzachten.

Richting het einde van de les zullen we de houdingen nog meer verstillen, maar er blijft altijd de beweging, het ritme van je ademhaling waar je contact mee houdt.

Er wordt in deze les veel met energie gewerkt (met name de neerwaartse stroom van energie (apana vayu), ademhaling, tension release exercise, somatic movement, meditatie, zelf-massage en (body) mudra.

LET OP!: Elke tweede dinsdag van de maand bestaat het tweede deel van de les uit een live yoga nidra.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor 75 minuten (Abonnees)
  • €13 voor 75 minuten (Niet abonnees)

Gentle Flow en Yin wordt bij Home of Zen gegeven door:

Richelle van Gerwen Richelle van Gerwen
Dinsdag, 19:00 - 20:15

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.