Flow Yoga


Flow Yoga is een dynamische (Yang) vorm, waarbij de houdingen in een zachte en vloeiende beweging in elkaar overgaan. De zonnegroetserie is een terugkerend element en de (ujjayi) adem wordt met de flow gesynchroniseerd. De les bestaat uit staande, zittende en liggende houdingen en wordt afgebouwd met verstillende/restorative houdingen (Yin) en een eindontspanning. Afhankelijk van het thema kunnen de houdingen variëren tussen zacht en vloeiend tot krachtig en statisch .

Deze yogavorm brengt lichaam en geest tot rust, het vergroot je kracht, souplesse en het brengt je stresslevels omlaag.

Voor wie?
Flow Yoga is voor iedereen die van bewegen houdt. Het is een meditatie in beweging (uit je hoofd, in je lijf). Doordat de lessen onvoorspelbaar zijn, kan deze vorm behulpzaam zijn voor mensen met een overactieve geest of met burn-out klachten. Ben je een sporter en zoek je naast je huidige (kracht)sport een ontspannende aanvulling? Deze vormt helpt goed bij het ontspannen van je spieren, voorkomt blessures en daarnaast krijg je een betere focus en adembeheersing. De houdingen worden door een ieder naar eigen kunnen aangenomen en er is geen sprake van competitie.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor 75 minuten (Abonnees)
  • €13,00 voor 75 minuten (niet abonnees)

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.